ZDRAVSTVENA NEGA

Diferencijalni ispit

Studijski program osnovnih strukovnih studija Zdravstvena nega može upisati kandidat sa prethodno stečenim srednjim medicinskim obrazovanjem ili gimnazijom, a koji je postigao odgovarajući uspeh na prijemnom ispitu.
Studijski program Zdravstvena nega pored kandidata iz prethodnog stava može upisati kandidat sa stečenim srednjim obrazovanjem u četvorogodišnjem trajanju, koji ne pripada medicinskom ili gimnazijskom obrazovanju, pod uslovom da položi diferncijalni ispit iz Zdravstvene nege.
Dvonedeljna priprema za polaganje praktičnog dela diferencijalnog ispita iz Zdravstvene nege, obavljaće se u periodu od 04.06.2018. godine do 17.06.2018. godine u okviru ZC Užice (Opšta bolnica u Užicu, a deo obuke je moguće obaviti i u drugim zdravstvenim ustanovama koje pripadaju ZC Užice).
Diferencijalni ispit prema programu nastavnog predmeta Zdravstvena nega srednje Medicinske škole, održaće se u sredu, 20.06.2018. godine u 12 časova.

  • link - formular za prijavu za dvonedeljnu pripremu u ZC Užice i polaganje diferencijalnog ispita iz predmeta Zdravstvena nega
  • link - primerak probnog Testa diferencijalnog ispita Zdravstvena nega