ZDRAVSTVENA NEGA

Diferencijalni ispit

Studijski program osnovnih strukovnih studija Zdravstvena nega može upisati kandidat sa prethodno završenom gimnazijom ili srednjom stručnom školom iz područja rada: zdravstvo i socijalna zaštita, a koji je postigao odgovarajući uspeh na prijemnom ispitu.
Studijski program Zdravstvena nega pored kandidata iz prethodnog stava može upisati kandidat sa stečenim srednjim obrazovanjem u četvorogodišnjem trajanju pod uslovom da položi diferncijalni ispit iz Zdravstvene nege.
Tronedeljna priprema (90 časova) za polaganje praktičnog dela diferencijalnog ispita iz Zdravstvene nege, obavljaće se u periodu od 04.06.2018. godine do 22.06.2018. godine u okviru ZC Užice (Opšta bolnica u Užicu, a deo obuke je moguće obaviti i u drugim zdravstvenim ustanovama koje pripadaju ZC Užice).
Diferencijalni ispit prema programu nastavnog predmeta Zdravstvena nega srednje Medicinske škole, održaće se u ponedeljak, 25.06.2018. godine u 12 časova.

  • link - formular za prijavu za tronedeljnu pripremu u ZC Užice i polaganje diferencijalnog ispita iz predmeta Zdravstvena nega
  • link - primerak probnog Testa diferencijalnog ispita Zdravstvena nega