Informacione tehnologije - Aktivnosti


Panel diskusija

16. jun 2021

Odsek Užice je organizovao, 16. juna 2021. godine panel diskusiju na temu "Izazovi informacionih tehnologija - mesto i uloga Akademije Zapadna Srbija u informatičkom prostoru".

"Raport u 5", Promocija

08. jun 2021.

Gostovanje profesora Akademije dr Milovana Milivojevića i dr Zorice Tanasković u emisiji "Raport u 5" televizije Lav.

Promocija studijskog programa, TV 5

04. jun 2021.

U okviru promocije studijskih programa Informacione tehnologije i sistemi i Mašinstvo profesori koji izvode nastavu na ova dva programa Akademije dr Milovan Milivojević i dr Aleksandar Milovanović gostovali su u emisiji "U centru pažnje" TV5 Užice, 01. jun 2021. godine.

Medijska promocija u Opštini Priboj

23. april 2021.

U reportaži o daljem studiranju i mogućnostima koje nudi naš Odsek ASSZS, odnosno naši studijski programi, koju je pripremila Opština Priboj, učešće su uzeli i profesori dr Milovan Milivojević i dr Zorica Tanasković.

"Od juna novi it studijski program u Užicu", nedeljnik "Vesti"

09. april 2021.

Povodom upisa prve generacije studenata na akreditovanom studijskog programu Informacione tehnologije i sistemi na master strukovnim studija u Odseku Užice Akademije strukovnih studija Zapadna Srbija, užički nedeljnik "Vesti" od 09. aprila 2021. godine, objavio je članak "Od juna novi it studijski program u Užicu". Studijski program se realizuje u saradnji sa Fakultetom tehničkih nauka iz Novog Sada. Novinar Dragica Cvijović.

Besplatne obuke

14. oktobar 2020.

Prezentacija RisHubUe obuka u petak, 16.10.2020. godine u 11:30 časova, sala 302. (2d i 3d dizajn, razvoj mobilnih aplikacija/react native, primena metoda i alata mašinskog učenja, web razvoj za apsolutne početnike, razvijanje video igara za početnike/unity, praktična primena društvenih mreža, osnove wordpressa i woocommerce-a, dokle možete stići sa naprednim znanjem wordpress-a, elementor, najpopularniji “page builder”).