Foto galerije


Predavanje na temu "PR proizvoda i usluga-komunikacije i trendovi"

Visoko poslovna – tehnička škola strukovnih studija (VPTŠ) Užice nastavila je sa praksom organizacije predavanja eksperata (predavača) u cilju unapređenja znanja i praćenja novih trendova u poslovanju i obrazovanju. U utorak 11. 04. gost predavač bio je Dejan Veselinov koji je znanje i iskustvo stekao tokom više od petnaest godina rada u Turističkoj organizaciji Beograda kao asistent, PR i direktor, kao i u Kolarčevoj zadužbini na mestu marketing i PR menadžera.

Studentska konferencija akademija strukovnih studija Srbije

Konferencija "Jačanje kapaciteta studentskih predstavnika" koja je održana na Zlatiboru, 9. i 10. decembra 2016. godine u organizaciji Studentske konferencije akademija strukovnih studija Srbije, uz učešće studenata naše Škole.

Promocija diplomiranih studenata i Dan Škole 2016

Svečana akademija povodom Dana Škole i promocije diplomiranih studenata osnovnih i specijalističkih studija, koja je održana dana, 18. novembra 2016. godine.

Radionica Ekoturizam - Mokra Gora

Dana, 9. decembra 2016. godine u Nacionalnom parku Tara, održana je radionica iz oblasti Ekoturizma. Učešće u okviru ove radionice su uzeli profesori i studenti naše Škole. Predavanja su održana u Nacionalnom ekološkom centru "Čarobni breg".